Online introduktion til Kulturens Frivillige for arrangører

Online introduktion til Kulturens Frivillige for arrangører

Hver tirsdag og torsdag laver Kulturens Frivillige introduktioner til vores online platform målrettet eventarrangører.

Vi indbyder interesserede arrangører til at deltage i vores faste online introduktionssessioner, hvor vi grundigt gennemgår platformens kernefunktioner - lige fra oprettelse af events og planlægning af vagter til effektiv kommunikation via nyhedsbreve og gruppefunktioner. Vi vil også guide jer i, hvordan I kan opnå yderligere support og rådgivning fra os.

Introsessionerne foregår hver tirsdag kl. 15.30 og hver torsdag kl. 9.00.
I perioden d. 9. - 25. juli samt torsdag d. 22. august vil der ikke være online introduktioner. Sidste planlagte intro er torsdag 26. september.

Sådan deltager du

Er du klar til at udforske platformens muligheder og blive en del af Kulturens Frivilliges netværk som arrangør? Tilmeld dig en af vores introduktionssessioner ved at sende en e-mail til [email protected] med følgende oplysninger:

  • Tekst i emnefelt: ONLINE INTRO - [din organisation]

  • Navn(e) på mødedeltager(e)

  • Foretrukken dato

  • Kort tekst om dit behov. Skal du konkret kunne bruge platformen? Skal du være i stand til at vurdere den strategisk? Har du et særligt fokus - f.eks. kommunikation, rekruttering af frivillige eller eventafvikling?

Efter din tilmelding vil du modtage en kalenderinvitation for den valgte dato, eller vi vil foreslå en alternativ dato, skulle din første præference være optaget.